e
Banner

Etiketler: kahve dünyası



Kahve Dünyası maliyetlerini nasıl minimize etti?


Yayın: 17-01-2019
Kategori: e-ticaret

Her gün mağazalarında 100 binden fazla kişiyi ağırlayan Kahve Dünyası, yılda yaklaşık 15 bin ton sevkiyat gerçekleştiriyor. Lojistik süreçlerini iyileştirmek için iki önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Kahve Dünyası Tedarik Zinciri Direktörü Altuğ Durmaz, dağıtım süreçlerini outsource ederken, stok seviyelerini de minimize ederek maliyetleri düşürdüklerini söylüyor. 




Kahve Dünyası sevkiyatta bölgesel modele geçecek


Yayın: 19-08-2022
Kategori: Gıda

2025 yılına kadar Türkiye’de 500, yurt dışında ise 200 mağaza açmayı hedefleyen Kahve Dünyası, tedarik zinciri alanında dijitalleşme, online depo ve elektrikli araç yatırımlarıyla sürdürülebilirlik adına ciddi adımlar atıyor. Birkaç yıl içinde tüm filoyu elektrikli araçlara döndüreceklerini belirten Kahve Dünyası Satın Alma ve Tedarik Zinciri Müdürü Ali Uçur, sevkiyatlarda ise merkezi sistemden bölgesel bazlı modele geçmek için adımlar atacaklarını açıkladı. 




Kahve Dünyası’ndan doğa dostu araç filosuyla sürdürülebilir yaşama katkı!



Sürdürülebilir bir gelecek için lojistik ağını elektrikli araçlarla yenileyen Altınmarka Grubu markalarından Kahve Dünyası, V Weekend festivalinde birbirinden lezzetli ürünlerini ziyaretçilerle buluştururken, yeni elektrikli araç filosunu da ilk kez görücüye çıkardı. Daha yaşanılır bir dünya için karbon ayak izini azaltma hedefiyle lojistik operasyonunu şehir içi ve fabrikalarında elektrikli araçlarla sağlayan Kahve Dünyası, bu yatırımını sahil bölgelerinde paket servis hizmeti içinde kullanacak.